مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در صورت سابقه بیماری اعصاب و روان

من چند سال پیش در بیمارستان روانپزشکی تقریبا 15 روز بستری شدم پرونده ای که در اونجا دارم آیا مشکلی برام ایجاد میکنه یا مثل پرونده های بیمارستان های عمومیه ؟ بخوام جای دولتی استخدام شم میتونم استخدام شم یا نه ؟خیلی ممنون.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. استخدام منعی ندارد. چون مجددا به معاینات پزشکی معرفی میشوید. ودرصورت تایید سلامت وتوانایی شما برای شغل درخواستی از این باب منعی برای استخدام نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان استخدام به نظر استعلام نمی شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اگر متوجه شوند احتمالا به کمیسیون پزشکی میفرستند