مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در پارکینگ دیگران

سلام. حدود یک سال است آپارتمان خریداری کرده ام و چون فروشنده قبلی آپارتمان را به صورت وکالتی خریداری کرده است که به ایشان مالک طبقه سوم جای پارکینگ را نشان داده و اظهار میکند جای پارکینگ شما این جا هست.ایشان پارکینگ مورد نظر را نشان بنده موقع معامله داده است. بعد از خرید اینجانب در سند پارکینگ شماره یک با مشخصات ثبت شده. با بررسی صورتمجلس تفکیکی، مالک طبقه سوم در پارکینگ قید شده در سند بنده پارک می کند. از چه طریقی پیگیری پارکینگ خود باشم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

از طریق مدیر ساختمان اقدام کنید و درصورت عدم توافق به اداره ثبت مراجعه کنید