مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار کارگر

با عرض سلام و خسته نباشید.
من حدود 5 سال سابقه بیمه در کارگاه ساختمانی رو داشتم. در سال گذشته یک ماه قبل از پایان قراردادم نامه عدم نیاز دریافت کردم و تسویه هم انجام شد. جهت بازگشت به کار به اداره کار مراجعه کردم که بعد از جلسه رسیدگی دادنامه با مضمون
رای هیات : هیات تشخیص موضوع مواد 157 و 158 قانون کار با ترکیب مقرر در ماده 55 آئین دادرسی کار به منظور رسیدگی
به دادخواست مطروحه با حضور خواهان ------ و بودن حضور نماينده شركت ----- علي رغم ابلاغ
دعوت نامه تشكيل گرديد و با بررسي ادله ابرازي و استماع اظهارات خواهان مستند به ماده 86 آيين دادرسي كار ضمن
احراز رابطه كارگري و كارفرمايي موضوع مواد 2 و 3 قانون كار في ما بين متداعين و احراز سابقه كار کارگر از تاريخ 98/1/1
لغایت 98/11/30 با آخرين حقوق ماهانه به مبلغ 40500000 ريال و قطع رابطه كاري ناشي از اراده طرفين دعوا النهايه
هيات با عنايت به اقرار خواهان مبني بر تسويه حساب مستقيم ماده 157 قانون كار و با عنايت به تاريخ قطع همكاري و
تاريخ تنظيم دادخواست و با نظر به اين كه اراده خواهان نيز در قطع همكاري موثر مي باشد، لذا خواسته بازگشت به كار را
مردود دانسته و قرار رد دعوا صادر و اعلام مي گردد.
راي صادره با استناد به ماده 159 قانون کار ظرف مهلت 15 روز از تاريخ ابلاغ قابل اعتراض توسط طرفین دعوا نزد هیات
حل اختلاف می باشد. چنانچه در مهلت مزبور اعتراضی صورت نگیرد رای صادره قطعي و لازم الاجرا
می باشد و با استناد به تبصره 2 ماده 16 قانون تشکیلات وآئین دادرسی دیوان عدالت اداری افراد داخل کشور ظرف
مهلت 3 ماه و افراد مقیم خارج از کشور 6 ماه فرصت فرجام خواهی نزد دیوان عدالت اداری رادارند.
اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید که چه کاری میتونم انجام بدم؟

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

خلاصه توضیح بده خواسته شما چی هست