مشاوره حقوقی رایگان - از بين رفتن پرده بكارت در دوران نامزدي

سلام. من دو سال كه نامزد شده ام و در طي جشني كه داشتيم، ميزان مهريه من در دفتر بله برون با امضا طرفين و شاهدا ثبت شده اما عقد نكرديم و در اين مدت با ميل خودم با نامزدم رابطه داشتيم و من بكارتم رو از دست دادم. البته با تصور اين كه قرار بر ازدواج هست. اما بعد از دو سال نامزدم زد زير همه چيز و نامزدي رو به هم زدن. حالا ميخواستم ببينم اگر من شكايت كنم، حكم چيست؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شلاق برای هر دو و تعلق ارش ازاله بکارت برای شما البته رضایت شما هم جای تامل دارد