مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی

با عرض سلام و خسته نباشید.
اگر یک دختر باکره در دوران دوستی و آشنایی مایل به رابطه جنسی و از دست دادن بکارت خود باشد آیا در صورتی که این عمل مطابق میل وی انجام شود و بکارت او از بین برود
اولا آیا در آزمایش مشخص میشود که چه کسی بکارت او را از بین برده است؟
ثانیا آیا میتواند از پسر بخاطر این کار شکایت کند یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بله قابل تشخیص البته تا یک مدت و خسارات یا دیه تعلق نمی گیرد و چون با رضایت بوده به مجازات زنا هردو محکوم می شوند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
رابطه که مشخص خواهد شد ولیکن شکایت بابت خسارت به شما تعلق نخواهد کرفت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بله قابل تشخیص می باشد صورتی که با رضایت بوده است هر دو طرف به مجازات زنا محکوم خواهند شد