مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از شهرداری

سلام. بنده شش ماه در شهرداری ناحیه چهار کار کردم ولی اخراجم کردن و این ناحیه پیمان کاری است. باید چی کار کنم؟ بی انصاف ها میگن برو شکایت کن. این ناحیه پیمان کاری به کسی ربطی نداره بخواهیم هروقت هرکسی رو میندازیم بیرون. آخه چرا اینطوری هست؟ مگر مملکت قانون نداره.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به اداره کار دادخواست بدهید برعلیه پیمانکار البته باید ببینید قراردادتان تمام شده یا در حین قرارداد اخراج شدید