مشاوره حقوقی رایگان - اخراج

سلام. در سال 88 بصورت قراردادی در شهرداری استخدام شدم که شهردار وقت در پی اغراض شخصی بنده را اخراج نمود که طی طرح دعوی هیئت حل اختلاف مستقر در یکی از شهرهای استان حکم به بازگشت بکار اینجانب صادر کرد و کارفرما را مکلف کرد که بنده را مستمرا بکارگیری نماید و رای اجرا شد ولی متاسفانه کارفرما با عقد قرارداد مدت دار بعد از یک سال و اندی اشتغال شهردار وقت مجددا بنده را اخراج کرد بنده باز موضوع را در اداره کار محل مطرح و خواستار اجرای رای هیئت حل اختلاف شدم که متاسفانه اداره کار محل بجای اقدام از طریق اجرای احکام دادگستری و الزام شهرداری به اجرای رای مذکور، مجددا مبادرت به انشاء رای نمود و در متن رای مجددا و به استناد رای هیات حل اختلاف کارفرما را مکلف به بکارگیری اینجانب نمود که با اعتراض کارفرما موضوع (بدون توجه به این اصل که بعد از مطرح شدن موضوع در هیات حل اختلاف قانونا نمیتواند در شعب دیگری از این هیات طرح شود و حتما می بایست در صورت اعتراض به رای طی سه ماه موضوع به دیوان عدالت اداری ارجاع شود ) مجددا در هیات حل اختلاف مطرح و هیات رسیدگی کننده نیز بدون توجه به رای هیات حل اختلاف اولیه و اصل ماهوی فوق الاشاره مبنی به الزام کارفرما به بکارگیری مستمر اینجانب ، اتمام قرارداد منعقده با اینجانب را ملاک عمل قرارداده و رای به قطع رابطه کاری صادر نمود .
توضیح اینکه کارفرما به رای اولیه هیات حل اختلاف اعتراض ننموده و رای قطعیت یافته بود
لذا با توجه به موارد فوق الاشاره و اینکه موضوع درخواست اینجانب اجرای رای هیات حل اختلاف اولیه از طریق اجرای احکام دادگستری بود و باز اینکه هیاتهای حل اختلاف حق انشاء رای با وجود رای هیات حل اختلاف اولیه را ندارند خواهشمند است راهنمایی های لازم را معمول فرمائید. توضیح اینکه بنده نزدیک به یک سال و نیم است که بیکار بوده و عنوان شغلی بنده کارشناس فنی با مدرک کارشناسی ارشد عمران گرایش سازه می باشد.
شایان ذکر است که پرونده اینجانب فعلا در یکی از شعب دیوان عدالت اداری در انتظار رسیدگی میباشد

با تشکر

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما بايد از طريق طرح دعوي در ديوان عدالت اداري نسبت به احقاق حق خود اقدام نماييد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

صدور رای در دیوان عموما طولانی و گاهی تا دو سال زمان می برد از آنچه شما نگارش نموده اید می توان اینگونه متصور شد که به کار باز خواهید گشت منهی اگر اینبار نیز سالانه با شکا قرارداد منعقد شود دیگر در انتهای سال و در صورت عدم انعقاد قرارداد نمی توانید ادعایی داشته باشید