مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو به دلیل ارزان فروختن

با سلام. بنده خودرو صفری در نمایشگاه گذاشتم برای فروش. بعد از چند روز با من تماس گرفتن و گفتن خودرو مشتری دارد و ماشین رو با مبلغی که بنگاه دار گفت قولنامه کردیم. فردای آن روز متوجه شدم که قیمت ماشین زیر قیمت روز و عرف بازار است.خواستم ببینم حق فسخ دارم یا نه؟ ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

فسخ معامله خودرو به دلیل ارزان فروختن ارزان فروختن خودرو فسخ قولنامه خودرو حق فسخ معامله قوانین خرید و فروش خودرو قولنامه خودرو خودرو