مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال و جبران خسارت

با سلام من در تاریخ 21 دی ماه 99 یکدستگاه خودروی پراید مدل 87 را که سند مالکیتش به اسم برادرم هست و قبلا بطور کاملا شفاهی و گفتاری بارها مجوز فروش ان را بمن داده بود را برای فروش به اسلام اباد غرب و به نمایشگاهی برای فروش بردم بعد از صحبت و رسیدن به قیمت مورد نظر ماشین را تحویل و مبلغ 10 میلیون به من پرداخت شد، قولنامه ای هم نوشته شد ولی به اسم من بعد از حدود یک روز که به برادرم‌ گفتم او نسبت به قیمت فروخته شده راضی نبود و خواهان فسخ معامله شد ولی فرد خریدار از تحویل ماشین خودداری کرد ما نیز شکایت رو ثبت کردیم حال تکلیف چه خواهد شد در ضمن قولنامه هم نوشته نشده و من برگ تحت عنوان تحویل خودرو رو امضا کردم ولی خریدار ادعا کرده که ان امضا برای قولنامه بوده البته هم دوربین و هم شاهد ها به نفع من گفتن که قولنامه نبوده و برگ سفید امضایی بوده و در واقع از بی خبری من سواستفاده کرده. با تشکر

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

در هر صورت بیع صورت گرفته و شما مستحق فقط ثمن معامله هستید اگر در قولنامه که در سطر دوم اشاره کردید تنظیم شده خیار فسخ اسقاط نشده می تونید به استناد مغبون شدن در معامله را فسخ کنید البته فسخ فوری است

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام . برادر شما درخواست ابطال مبایعه نامه و استرداد خودرو تنظیم نمایند.