مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

سلام. من خانمی 45 ساله کارشناس آزمایشگاه، با سابقه 19سال خدمت در بیمارستان دولتی با بیمه تامین درمان هستم. به علت سرطان پستان چند سال پیش جراحی نمودم و علاوه بر پستان تعدادی غدد لنفاوی زیر بغل را هم در سمت راست برداشتم. آیا میتوانم با بیست سال درخواست بازنشستگی کنم؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خدا شفا دهد، اگر به تشخیص کمیسیون پزشکی از کار افتاده شوید آری ، اما اگر از کار افتاده نشوید باید تا بیست سال خدمت صبر کنید و با اعمال قانون سختی شعل می توانید بازنشست شوید