مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت نام فرزند در شناسنامه مادر

با عرض سلام. من صیغه مردی شدم و از اون بچه دار شدم و نمیخواهم اسم بچه در شناسنامه خودم وارد بشه. چون این آقا همسر رسمی داره که زنش باردار نمیشده. میتونم در شناسنامه خودم ثبتش نکنم؟ ممنون

پاسخ ها :

عدم ثبت نام فرزند در شناسنامه مادر نام فرزند در شناسنامه مادر نام فرزند در شناسنامه نام فرزند شناسنامه صیغه موقت صیغه