مشاوره حقوقی رایگان - سند کمپانی المثنی

سلام. من یک پیکان 78 دارم که برگ سبز و پلاک به نام من است ولی برگ کمپانی به نام شخص دیگری است و سند کمپانی گم شده است. سال 90 مفقودی کمپانی رو روزنامه هم کردم.
برای دریافت برگ کمپانی المثنی خودم میتونم اقدام کنم یا باید خود شخصی که کمپانی به نامش بود باشد. ماشین هم شهرستان چالوس است و نمیتونم ببرمش تهران. باید چی کار کنم و از کجا اقدام کنم؟
لطفا راهنمایی کنید. ممنون.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برگ کمپانی نیاز ندارد و همان برگ سبز و کارت ماشین که از پلیس راهنمایی ورانندگی صادر شده مالکیت شما را احراز می کندو هرکاری حواستی با انها انجام بده والبته روزنامه را هم داشته باش