مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط همسر

سلام. همسرم قصد زندگی کردن نداره. الان هم یک سال و نیم هست جدا زندگی میکنیم. اظهارنامه داده میخوام زندگی کنم بیا دنبالم‌ و وسیله فراهم‌ کن. الکی اظهارنامه داده میگه کارشناس تایید کرده تا دروغ میگی دادگاه رو فریب بدی میگه برو پاسگاه من و وکیلم‌ بیایم‌ صورتجلسه کنیم. آخه پاسگاه مامور نمیده. میگه حکم دادگاه. میشه بگید من چه جوابی بدم به این اظهارنامه؟ آقا‌ خطش رو عوض کرده. قفل درب خونه رو عوض کرده. من باید چی کار کنم؟ تو رو خدا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسن  جرفي

حسن جرفي :

سلام
در صورتی که جنابعالی حاضر به بازگشت به زندگی مشترک هستی در جواب اظهار نامه قید نماید که من حاضر به زندگی مشترک هستم ربطی به پاسگاه ندارد و به مجرد اینکه در جواب اظهار نامه قید شود که حاضر به زندگی مشترک هستی کفایت می کنه