مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن کالای معیوب

سلام، وقتتون بخیر.
من از یک شرکت در تهران کابل شبکه خرید کردم. قبل از خرید گفتم ضمانت اصالت کالا چی هست؟ گفتن فاکتور ضمانت ما هست. الان یکی از حلقه های کابل بعد از استفاده از حدود 200 متر آن، مابقی زخم و مشکل دار هست. چندین بار تماس گرفتم و مشکل را توضیح دادم ولی اصلا ترتیب اثر ندادن و توجه نکردن.
در زیر فاکتور فروش هم قید شده کلیه اقلام با کمال تعویض و پس گرفته می شود. الان من از چه طریقی باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در اسرع وقت تامین دلیل نمایید و سپس نیبت به فسخ قرارداد با توجه به فاکتور اقدام کنید