مشاوره حقوقی رایگان - عدم عودت وجه پرداخت شده و عدم پس گرفتن کالای معیوب

سلام وقت بخیر
بردار بنده یک عدد باتری موبایل از فروشگاه لوازم جانبی موبایل خریدند و به محض اینکه خواستن از باتری استفاده کنند باتری خراب بود
الان بردن فروشگاه ، اونا میگن ما میدیم شرکت گارانتی و تا دوبار اینکار رو انجام میدیم ولی اگر خراب بود و درست نشد مشکل ما نیست و ما پول رو عودت نمیدیم
بردارم فاکتور فروش از اون فروشگاه نداره و فقط اونجا برای پرداخت مبلغ کارت کشیده که در صورتحساب بانکش هست
حالا این فروشگاه پول رو پس نمیده و باتریش خراب هست
سوال 1 : آیا ما باید شورای حل اختلاف بریم؟ یا اتحادیه موبایل؟
سوال 2 : الان فاکتور فروش نداریم ایا میتونیم با پرینت حساب بانک اثبات کنیم باتری از اونجا خریدیم یا خیر؟
سپاس

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف پرینت حساب کافی نیست اگر شاهد دارید ببرید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سلام صرف پرینت حساب کافی نیست نیاز به دلایل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به اتحادیه مراجعه نمایید
و سپس باید دادخواست بدهید
و اگر مبلغ را به دستگاه پوز ایشان پرداخت کرده باشید قابل استناد است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرینت کافی است و میتونید در شورای حل اختلاف پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ابتدا به اتحادیه مربوط مراجعه نمایید می توانید دادخواست به استناد پرینت واریز مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق شورای حل اختلاف با پرینت اقدام کنید.