مشاوره حقوقی رایگان - عبور فاضلاب همسایه از حیاط

سلام. همسایه ای دامدار داریم که پشت دیوارمون فضولات دام هاشون رو چند سال هست ریختن و ما هم تذکر دادیم. هر موقع بارون میاد از اون ور دیوار آب فضولات از حیاط ما بیرون میاد و حتی از دیوار خانه ی ما هم بیرون اومده. ایشون شیب حیاطشون رو درست نمی کنند. ولی به ما گفتن باید از حیاطتون راهی برای آب بارون من بدین. میخواستم بدونم میشه شکایت کرد؟ حق با کدوم طرف است؟

پاسخ ها :

مهدی علیزاده

سرکار خانم مهدی علیزاده :

سلام : در رابطه با موضوع شرح داده شده تصرف مالک در ملک خود تا جای امکان داره که باعث اضرار یا آسیب به ملک مجاور نگرددو همچنین شما به عنوان ایجاد مزاحمت و ملکی میتوانید پرونده را پیگیری کنید و ایجاد حق ارتفاق جهت عبور آب باران نیاز به توافق طرفین دارد واذن شما لازم میباشد