مشاوره حقوقی رایگان - همسایه

سلام. حیاط خلوت منزلمان با همسایه پشتی مشترک است (یعنی دیوار بین خانه ها نیست) مدتی است فاضلاب خانشان بالا زده و به سمت خانه ما امده و از کثیفی و بوی بد کلافه شده ایم و هرچه گفتیم اقدامی نکردند. به کجا باید شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. ابتدا باید برای اثبات ادعا اقدام به طرح دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس از طریق شورای حل اختلاف بنمایید.