مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری مجدد مهریه

سلام، وقتتون بخیر. من فروردین 98 بنا به دلایلی با شوهرم مشکل داشتیم و قهر کردم. بعد دو ماه که مهریه رو اجرا گذاشتم اومد تعهد ثبتی داد و رفتیم سر زندگیمون. ولی الان بعد از یک سال و هشت ماه به تعهدش عمل نکرد و الان میخوام باز برم مهریه اجرا بزارم. خواستم بدونم باید مراحل از اول شروع کنم یا برم با همون شماره پرونده جریان بندازم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام خیر نیازی به اقدام از ابتدا نیست پرونده سابق را پیگیری کنید