مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام.با آقايي 10 روز در ارتباط بودم. آقا قصد داشت من رو در بيرون ببينه. قبول نكردم. شروع كرد به تهديد و فحاشي و بعد جوابش رو ندادم. مادرم باهاش حرف زد. مادرم رو تهديد كرد كه ميره سراغ بابام و بايد اجازه بده من رو بيرون ببينه الان هم تهديد كرد که فردا مياد جلو در خونه دنبال من. ميتونم ازش شكايت كنم؟ تمام چت ها رو دارم و صدا ها رو ضبط كردم.
مجازاتش چي هست؟ براي من در آينده اين شكايت درد سر نميشه؟ اگر خط رو خاموش كنم که راه ارتباطي نداشته باشه، باز هم شكايت من پيش ميره؟

پاسخ ها :

شکایت تهدید تلفنی اثبات تهدید با فایل صوتی ضبط شده مجازات تهدید تهدید تلفنی تهدید مزاحمت