مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و توهین و تهدید

با سلام. شخصی با پیام کوتاه اقدام به فحاشی و تهدید کرده که پیام ها موجود است بعد تماس گرفته و فحاشی ناموسی کرده و تهدید کرده است آیا میتونم شکایت کنم مدرک خاصی لازم هست و آیا شکایتم به جایی میرسه و تهش چی میشه ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه پیام ها با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یله میتوانید تحت عنوان توهین و فحاشی و تهدید جانی شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

قابل شکایت و پیگیری است
هر مدعی یا شاکی باید ادعای خود را اثبات کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
می توانید پیگیری نمایید
در صورت اثبات ادعای خودتان ایشان به جزای نقدی و در صورتی که قذف کرده باشند به شلاق محکوم می شوند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله امکان نتیجه گیری ‌وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بابت تهدید سه ماه تا شش ماه حبس بابت توهین مبلغی جریمه، همان پیامها را اسکرین شات بگیر و پیوست شکایت کن

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نتیجه بستگی به نحوه دفاع شما دارد و در صورت محکومیت طرفمجازات جریمه نقدی و حبس است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله میتوانید شکایت کیفری مطرح نمایید