مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم نققه

سلام. خانومم تقاضای نفقه داده و بعد از این که به ماهی 500 هزار تومان حکم صادر شد، تقاضای اعسار دادم و قسطی شد به دو میلیون پیش و ماهی 500.
اما همسرم آن را به اجرا نبرده و حکمی از اجرای احکام پیامک نشد. بعد از 6‌ ماه به شعبه حل اختلاف مراجعه کردم و حکم را تمبر زده و به اجرا بردم. آیا به غیر از اون مبلغ که کلا 4 میلیون تومان است،
باز هم باید ماهی 500 تومان را پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام شما موظف هستید ماهانه مبلغ تعیینی(500هزار تومان) را به حساب همسر خود واریز کنید