مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

بنده ماشینی به صورت اقساطی خریدم و هر ماه چک میدادم که سر ماه پرداخت میکردم وقتی از همسرم جدا شدم به دلیل نداشتن کار ماشین رو در اختیارش قرار دادم که کمک خرجش باشه اما قولنامه به اسم من بود الان ایشان با تماس با فروشنده وکالت گرفته و ماشین رو به اسم خودش زده. طی قراردادی که بین خودمون هست سر ماه باید ماشین رو تحویل بده اما سر باز میزنه و میگه که میفروشم یا اوراق میکنم من برای شکایت چیکار میتونم بکنم کجا برم ؟
میتونم با قولنامه شکایت کنم از فروشنده و ایشون

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر سند ماشین به اسم شماست می توانید درخواست توقیف بدهید

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
بله مالکیت از آن شما بوده
و اقدام ایشان واجد وصف مجرمانه نیز بوده است.