مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت سنوات بازنشستگی

با سلام اینجانب از اسفند 98 بازنشسته شدم و چک تسویه حساب را مهر ماه 99 تحویل گرفتم آیا بابت خسارت تاخیر تادیه میتوان شکایت کرد همچنین در محاسبه حق سنوات ایاب ذهاب و حق مسکن محاسبه نشده است درحالیکه در حکم استخدامی محاسبه سنوات براساس جمع مزد و مبنا به اضافه مزایا میباشد.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر در حکم نوشته شده باشد بله میتوانید برای خسارت تاخیر اگر دولتی است دیوان اگر خصوصی است دادگاه