مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طرح دعوی تغییر نام

با عرض سلام
لازم به ذکر است به عرض برسانم به ثبت احوال شهرمان رفسنجان مراجعه کردم گفتن به دلیل اینکه اسم هاجر بیشتر از اسم انیس است نمیشه تغییر داد ، که به نظرم خیلی بی منطق بود. (میگفتن اگر اسم انیس بیشتر بود میشد تغییر داد)
به نظر شما برای تغییر نام از هاجر به انیس با طرح دعوی به اداره ثبت احوال امکان پذیر است؟ یا خیر

پاسخ ها :

نعمت نعمتی

نعمت نعمتی :

بله امکانپذیرهست.
اگرشهادت شهود بعنوان دلیل ارائه کنین که درخانواده ومحل به نام انیس مشهورشده اید میتوان طرح دعوی نمودو بالتبع حکم هم اخذکرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

رویه اداره ثبت به این شکل است اما میتوانید طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید