مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی واگذاری قسمتی از خانه مسکونی دارای سند

با عرض سلام و ادب پدر بنده قصد دارد 130متر از یک خانه 380 متری را که دارای سند منگوله دار میباشد را به من و برادرم جهت ساختن ( البته به عنوان سهم پدری ) خانه در حیات بدهد میخواستم مراحل صدور مجوز ساخت و یا احیاناً مشکلات قانونی آنرا اگر هست بیان نمایید آیا برای خانه 380متری پدرم باید از اول سند صادر شود و تفکیک سند چطوری است ؟ با تشکر

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

باسلام
جهت عملیات اجرایی ابتدا می بایست پروانه ساخت از شهرداری اخذ نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر در ملک خانه وجود دارد اول باید پروانه سخت بگیرید