مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مشاغل سخت و زیان آور

سلام، وقت بخیر.
بنده به مدت 18سال است که در یک کارخانه رنگ و رزین به عنوان مسئول کنترل کیفی و مسئول تولید با مدرک کارشناسی ارشد مشغول به کار می باشم. تاکنون هیچ گونه وجهی بابت کار سخت و زیان آور برای بیمه ریخته نشده. کارخانه در شرف تعطیلی می باشد و به هر ارگانی که مراجعه کردم برای ثبت 18 سال سابقه سخت و زیان آور در سابقه ام ترتیب اثر داده نشده.
برای ثبت 18 سال کار سخت و زیان آور در سابقه ام چی کار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنونم.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با بازرسين كار و تامين اجتماعي مذاكره نماييد