مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل بیمه کارگر ساده به بیمه مشاغل سخت

با سلام
من 17سال در شرکت رنگ سازی واقع در شهرک صنعتی بزرگ ....مشغول به کار هستم که صاحب کار برای من بیمه معمولی پرداخت کرده (کارگر ساده) میخواستم بدونم میتوانم از طریق شما اعاده ی حق خود را داشته و از بیمه زیان آور استفاده کنم

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
مدارک خود را به کمیته مشاغل سخت و زیان آور ارائه کنید تا بررسی شود .
موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال حقوقی نیست، اداری است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بله میتوانید با انتخاب گزینه بررسی مدارک مستندات خود را برای وکیل ارسال نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید نوع شغل شما در کمیته تعیین مشاغل سخت و زیان‌آور بررسی گردد
شما باید در مراجع اداره کار درخواست خود را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق اداره کار موضوع را پیگیری نمایید و اعتراض نمایید به عنوان شغلی خود