مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام
من مستمری پدرم رو دریافت میکنم ولی در خانه‌ای با فرزندم زندگی میکنم که بنام همسر سابق من بوده. و بصورت توافقی در مواقعی که ایشون بمدت کوتاهی در ماه در خانه خودشون هستند من به خانه اقوام مراجعه میکنم. بنا به تحقیقات بیمه طلاق من سوری اعلام شده و حقوق بسته شده لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

طلاق صوری یعنی چه ؟به خودبیمه کتبا شکایت کنید باید رای دهند رای قابل شکایت در دیوان عدالت است

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

حداکثر ظرف سه ماهاز تاریخ اعلام کتبی به دیوان عدالت اداری شکایت ببرید و با توجه به تخصصی بودن کار پیشنهاد می شود از وکیل استفاده نماید