مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر ارتشی

سلام همسرم ارتشی فوت کرده دخترم شاغل است حقوق کم دارد و در طول سال چند ماهی را کار نمیکند و بیمه نیست ولی بقیه سال بیمه هست خب چون دخترم بیمه داشت حقوق پدرش به من رسید دوست ندارم وابسته حقوق پدرش شود و در خانه بماند و کار نکند ولی خب سوالم اینه دخترم بعد از اینکه من فوت کنم باید چکار کنه تا بتونه از حقوق پدرش که الان به من رسیده استفاده کنه و چه مراحلی دارد و چقدر طول میکشد؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرمجردیامطلقه باشدبه ایشان تعلق میگیرد

پرسشگر :

سلام من متوجه منظور شما نشدم دخترم مجرد است پس چطور الان بهش تعلق نگرفته به ما گفتند به دختر مجرد شاغل حقوق پدرش تعلق نمیگیرد .یعنی شما میگید هم میتونه شغل و بیمه خودشو داشته باشه و هم حقوق پدرش بگیره در صورتیکه مجرد باشد

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، بستگی دارد که دخترتون همسر داشته باشد یا خیر

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

اگه دختر شما مجرد یا مطلقه باشد حقوق پدرش به او تعلق میگیرد

آیدا رضوانی

سرکار خانم آیدا رضوانی :

سلام به دختر شاغل حقوق پدرش تعلق نمی گیره.بهتون درست گفتن.دخترتون یا باید از شغلش استعفا بده تا از حقوق پدر استفاده کنه یا تو کارش بمونه که در اون صورت حقوق پدر بهش تعلق تماس گیره