مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه جهیزیه

باسلام
رای پرونده جهیزیه صادرشده.. 15میلیون تومان باید شوهرم به من بده... 20روز مهلت اعتراض تموم شده... باید واستیم رای قطعی شه چطور اجرایی کنم؟؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

اگر رای حضوری بوده پس از پایان مهلت تجدید نظر می توانید درخواست اجرای حکم را بدهید

پرسشگر :

ممنون ازپاسختون
بخاطر اینکه درروستازندگی میکنم فاصله تاشهرزیاده نمیتونم برم شهر سوالاتم بیش از اندازه شده ... رای اصلاحی بوده بدلیل اینکه باجهازخوم بوده 15تومن روازقلم افتاده باشد خاست خودم اصلاحشان کردن 20روزتجدیدنظرگذاشتن الان20روز تموم شده آیا دراجراعیه میتونن اعساربدن قسطبندیش کنن؟؟ واقعا ازتون ممنونم خدا خیرتون بده

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

اجراییه بگیرید سپس تشکیل پرونده اجرایی

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

بعد از قطعیت رای تقاضای صدور اجرائیه نمایید

احسان پاکدل

جناب آقای احسان پاکدل :

بايدبزاريد ٢٢ روز بگذره بعدا تقاضاي صدور اجرايه كنين

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.پس از قطعیت، درخواست صذور برگ اجراییه از همان دادگاه.یاالله