مشاوره حقوقی رایگان - اخذ به شفعه

با سلام. بعد از فوت پدرم من بیش از 30 سال در خانه پدری ساکن بودم. حدود 2 سال پیش خانه محوطه پدری بین ورثه تقسیم شد. عیانی منزل را خریداری کردم و زمین تقسیم شد ولی تفکیک و تحویل نشده و هم چنان یک جا در تصرف من هست. در تقسیم نامه شرط شده « وراث موقع فروش سهم خودشون باید حق تقدم رو رعایت کنن و بقیه ورثه حق شفعه دارن». الان یکی از ورثه که سهم زمینش چسبیده به زمین من (بقیه جدا هستن و جای دیگر هست) بدون اطلاع زمین رو به شخص ثالث فروخته. ثالث برای دریافت زمین شکایت کیفری کرد قاضی کیفری با توجه کارشناسی، شهود، متن تقسیم نامه و تصرف من، حق شفعه من را محرز دانست و منع تعقیب زده. بعد من دادخواست اخذ به شفعه دادم. قاضی حقوقی حق شفعه من رو محرز ندونسته و رد دعوی زده. زمین فروخته شده متصل به زمین من و در تصرف من هست. راه عبوری هم یکی هست. تمام امتیازات منزل من هم از همین زمین فروخته شده عبور کرده. با توجه به رای قطعی کیفری و احراز حق شفعه من به نظر شما در تجدید نظر حقوقی شانس موفقیت دارم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید لایحه دفاعیه خوب توسط وکیل نوشته شود و روی پرونده گذاشته شود