مشاوره حقوقی رایگان - الزام به انتقال سند خودرو

سلام. یک سال پیش یک خودرو فروختم. قولنامه کردیم و قرار شد بریم محضر که خریدار امروز و فردا کرد تا امروز.
سند که به نام خودم هست. 2 میلیون از پول ماشین مونده. قولنامه رو گم کردم. اون هم قولنامه دستش نداره. فقط بیمه و کارت ماشین دست خریدار است. نگران هستم بزنه به نام کسی و من گیر کنم. اول چطوری میتونم وادارش کنم بیاد محضر؟ دوما اگر نیومد چطوری از سر خودم باز کنم داستان رو؟ نفهمیدم مملکت قانون نداره یا من بلد نیستم.
ممنونم از شما.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اظهارنامه ایی براش بفرستید