مشاوره حقوقی رایگان - عدم دسترسی به خریدار جهت انتقال سند

با سلام و خدا قوت. اینجانب حدود 10 سال قبل خودرویی را به صورت قولنامه ای به شخصی فروخته ام و ثمن‌ معامله را کامل دریافت نموده ام و در قولنامه قرار گذاشته‌ایم تا در وقت معین به محضر دفترخانه مراجعه نموده و انتقال سند را انجام دهیم. اما ایشان خلف وعده نموده و مراجعه نکرده اند لذا پس از چند سال به دادگاه مراجعه و دستور فک پلاک خودرو را گرفته ام. اکنون پس از گذاشت 10 سال هنوز موفق نشده ام ایشان را جهت انتقال سند در محضر حاضر نمایم. خواهشمندم راهنمایی فرمایید با توجه به این که ایشان برای بنده مجهول المکان بوده و حاضر به انتقال سند نشده اند، چگونه می توانم سند خودرو را انتقال داده یا باطل نمایم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فک پلاک انجام شده کافی است، دیگر مسئولیتی متوجه شما نیست. خریدار باید نگران و به دنبال انتقال سند باشد نه شما