مشاوره حقوقی رایگان - استفساریه تبدیل وضعیت ایثارگران

با سلام. بنده فرزند شهید می باشم. از سال 86 در نیروی انتظامی به صورت پیمانی خدمت کردم. در سال 91 ناجا با تغییر وضعیت از پیمانی به پایور به دلایل نامعلوم موافقت نکرد. در حالی که هیچ گونه پرونده ی قضایی و محکومیتی ندارم و فقط در پرونده ی خدمتی یک تنبیه و 8 تشویق دارم. حال با تصویب استفساریه ی جدید قانون خدمات رسانی به ایثارگران و نظر به تبصره 8 ماده 21 این قانون آیا بنده میتونم به کارم برگردم یا نه؟ خواهشا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.