مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط اضافه بنا با طراح سازه

اون زمان شکل طراحی های سازه به این صورت بود که آکس بندی رو در پایان کار با معماری مقایسه نمیکردیم و فقط در نقشه های سازه مینوشتیم در صورت مغایرت ابعاد و اندازه های درج شده باید نقشه های معماری ملاک کار قرار گیرند.
حالا اختلاف کوچکی که بین آکس بندی سازه بدلیل بتنی بودن اسکلت و بزرگ بودن ستونها بوجود آمده باعث شده مالک در داخل زمین خودش 3 متر مربع اضافه بنا داشته باشه
واز این بابت از من شکایت کرده که باید جریمه ماده 100 شهرداری رو بدم. لازم به ذکره که امکان تخریب اضافه بنا بدون به هم خوردن اسکلت سازه هم وجود داره ولی مالک ازین کار امتناع میکنه
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید که اولا باید چکار کنم؟
و ثانیا مالک تا قبل ازین سه بار کتبا درخواست تغییرات در بنا داشته ولی دستمزد طراحیش رو هم به من نداده چطور میتونم ازش دستمزد کارم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

جبار کابلی

جبار کابلی :

با طرح دعوی علیه شما و ارجاع موضوع به کارشناس متخصص میزان تقصیر شما مشخص خواهد شد.شماهم می تونید دعوی تقابل به خواسته مطالبه دستمزد طراحی مازاد رو مطرح کنید و به نظرم در قسم دوم رای به نفع شما خواهد بود

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . مالک نمیتونه جهت پرداخت جریه کمیسیون شکایت کند و شهرداری ایشان را میشناسد و از ایشان مطالبه می کند و البته این موارد بستگی زیادی به نوع قرارداد و محتوای قرارداد بین شما دارد. اگر بتوان قرارداد را مطالعه کرد اون موقع با شنیدن توضیحات شما برنامه اقدام و یا دفاع موثری برای موضوع پیدا می کنیم. پیروز باشید