مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زن به همسر

سلام خسته نباشید راستش من به همسرم مشکوک شده بودم که با مرد نامحرم رابطه داره به خاطر همینم یه مدتی ایشون رو زیر نظر گرفتم و توسط ضبط صدا و چک کردن شماره هایی که توی موبایلش بود و پرینت مالی شک من به یقین حاصل شد که فهمیدم با یک نفر نه بلکه با چندین نفر در ارتباط بوده که دو نفر از این آقایون از دوست ها و فامیل های من بودن من به همسرم گفتم که از رابطه هاش با خبر شدم و ازش جواب خواستم که چرا به من خیانت کردی اون اول انکار میکرد ولی با ارائه دلیل و مدرک موفق شدم ایشون رو محکوم کنم و بعد از اون هم خودش به همه رابطه هاش اعتراف کرد ولی به من گفت رابطه های من فقط در حد صحبت بوده من به خاطر بچم و آبروی خانوادگیم گذشت کردم ولی باز فهمیدم که دوباره با اونا ارتباط داره الانم با هم زندگی نمیکنیم طلاق نگرفتیم ولی جدا زندگی میکنیم اون خونه مادرش منم خونه مادرم حالا من میخوام ازش شکایت بکنم خواستم بدونم آیا صدای ضبط شده و پرینت مکالمات و پرینت مالی میشه اثبات کرد که همسرم به من خیانت کرده؟ لازم به ذکر است که یکی از رابطه های همسرم با داماد عمه خودم بوده که موقع اعتراف کردن به این رابطه من صداشو ضبط کردم و اینم بگم که همسرم قبل از ازدواجش با من اعتراف کرده که دو بار ازدواج کرده و یک بار صیغه و با یک نفر دیگه هم بدون صیغه رابطه داشته در صورتی که من گفته بود فقط یک بار به عقد یک آقا دراومدم که باهاش ازدواج نکردم و در حال حاضر باکره میباشم که بعدش فهمیدم دروغ گفته. ممنون میشم که منو راهنمایی کنید الان باید چکار کنم.
یا حق

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

باسلام
اولا هرگونه شنود با هر وسیله ای از مکالمات افراد بدون اطلاع فرد مورد نظر جرم تلقی میشه مگر با حکم قاضی یا ارگانهای ذیربط لذا استناد به این مدارک در دادگاه میتواند باعث ادعای متقابل در ورود به حریم خصوصی افراد تلفی شده و شما را به دردسر بیاندازد
درخصوص روابط نامشروع هم صرفا میتوانید با اثبات شهادت شهود یا ضابطین قضایی درخواست طلاق نمایید که این نیز ناقض و باعث ساقط شدن حقوق مهریه نفقه زوجه نخواهد بود.در خصوص اثبات عدم بکارت زوجه نیز دردی از پرونده شما دوا نخواهد کرد