مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زن به شوهر

سلام . زن من حدود یک سال هست با یکی دوست هست و من بهش شک کردم. ولی مطمئنم رابطه جنسی داشتی اند. شبی که برگشتم بهش شک کردم و گفتم بریم آزمایش. فرداش من خواب بودم رفت خانه پدرش. الان هم اون شخص که با زن من رابطه داشته، میخواد مواد مخدر داخل ماشینم یا خانه ام بندازه و با پلیس های شهرمان جور هست. چون برادرش یکی از اطلاعاتی ها هست. خواهشا راهنمایی کنید. چگونه شکایت کنم که اون اطلاعاتی هم بکشم تو پرونده؟ باتشکر.

پاسخ ها :

هادی حسین نژاد بائی

هادی حسین نژاد بائی :

سلام
تا زمانیکه اطلاعاتی کاری انجام نداده که نمیتونید ازش شکایت کنید.
فریب این حرف ها رو نخورید اونها فقط میخوان شمارو بترسونن تا شما شکایت نکنی همین
برید دادسرا و از همسرتون بابت رابطه نامشروع شکایت کنید