مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در فروش گوشی

با سلام. من حدودا 2هفته پیش یک گوشی A31 خریداری کردم به قیمت 6/800/000 تومان و فروشنده این گوشی را بنام رم 6 به ما فروخته ولی الان دریافتیم که رم گوشی 6نبوده و 4هستش و مدرکی هم ندارم که اثبات کنم که ایشون گوشی را به نام رم 6 فروختن و گوشی هم 400هزار تومان گرون تر از قیمت همان گوشی تو بازتر رو به ما دادن. لطفا راهنمایی کنید چگونه میتوانم پولم را پس بگیرم یا گوشی را عوض کنند.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به توضیحاتتان امکان شکایت ندارید. نهایتا اظهارنامه ارسال کنید شاید فروشنده اقدام نماید