مشاوره حقوقی رایگان - ارتشا

سلام. من یک دوست سرباز دارم در خدمت میگیرنش و متهمش میکنن به رشوه گیری. بعد ثابت نمیکنن و ولش میکنن. الان بعد یک سال نامه اومده نوشته من متهم شدم در ارتشا. در صورتی دوست سربازم بود و اصلا ثابت نشد که رشوه گرفته یا رشوه نگرفته بود. الان هم یک سال و نیم هست سربازی اش تموم شده. خیلی برای من عجیب هست. تنها ارتباط ما این بود گه گاهی با تلفن حرف میزدیم.
اگر رفتم دادگه بگم دوستمو میشناسم یا نه اونا چیزی از اون ندارن

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اینکه سربازیش تموم شده مهم نیست مهم اینه که عمل در چه زمانی رخ داده ولی من متوجه نشدم چه ارتباطی بین شما و دوستت بوده در خصوص رشوه یعنی شما به اون رشوه دادید ؟ سوالتون شفاف نیست اما در کل اگر گیرنده رشوه از اتهام تبرئه شده رشوه دهنده هم جرمی مرتکب نشده البته این در شرایط کلی هست اما دلیل نمیشه حتمت اینجوری باشه اما اینکه رسیدگی همزمان نبوده کمی عجیب هست که باید بیشتر بررسی کرد حتما باید توضیح کامل بدی