مشاوره حقوقی رایگان - اتهام رشوه

با سلام. بنده کارمند بانک هستم شخصی بابت کمک به یک نفر از بستگان من که دارای معلولیت و بیماری هستند، 300 میلیون تومان برای تهیه مسکن و درمان واریز کردند. با مطرح شدن پرونده در دادسرا علی رغم این که اتهام رشوه را قبول نکردم و لیکن برای اثبات حسن نیت قبل از صدور کیفر خواست وجه را به حساب دادگستری واریز کردم.
در صورتی که دادگاه حکم به محکومیت بدهد امکان تعلیق کامل مجازات با توجه به عدم امکان تعلیق در جرم ارتشا وجود دارد؟
همان طور که می دانید در جرم اختلاس که به نوعی بدتر هم هست در صورت واریز وجه قبل از کیفر خواست امکان تعلیق ممکن هست. لطفا با توجه با واریز وجه قبل کیفر خواست و قانون جدید کاهش مجازات راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

اتهام گرفتن رشوه واریز وجه به حساب دادگستری تعلیق حبس ارتشا ارتشا قانون جدید کاهش مجازات رشوه