مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام. سال 98 طبقه سوم آپارتمانی را پیش خرید کردم ( در قولنامه طبقه سوم قید شده ) ساختمان در مرحله سفت کاری بود. متوجه شدم شخص دیگری یک سال قبل از من طبقه آخر همان ساختمان را پیش خرید کرده ( در قولنامه او طبقه آخر قید شده ) چون طبق پروانه طبقه سوم آخرین طبقه بود شکایت فروش مال غیر از فروشنده کرد و پرونده در جریان است و در تامین دلیل کارشناس گفته طبقه آخر طبقه سوم است و اسم من را به عنوان خریدار طبقه سوم در شکایت قید کرده. ولی سال 99 پروانه اصلاح شد و یک طبقه دیگر اضافه شده و فروشنده طبقه 4 را هم به شخص دیگری فروخته. حال خریدار طبقه 4 میگه با وکیل مشورت کردم واحد شما که طبقه 3 هست در خطر هست. خواستم ببینم خطر واحد طبقه 3 را تهدید میکند یا طبقه 4؟ در رضمن هنوز دادگاه من رو احضار نکرده. چون فروشنده فرصت برای جلب رضایت خریدار اول ( شاکی ) را خواسته. ممنون میشم با استناد به قانون پاسخ بدید.

پاسخ ها :

فروش مال غیر آپارتمان فروش مال غیر ادعای مالکیت ملک با قولنامه قولنامه مالکیت ملک قوانین خرید و فروش ملک