مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر اپارتمان

من در 1396 دو آپارتمان پیش خرید کردم ولی فروشنده از تحویل امتناع و حتی گفت معامله صوری بوده، که بعد از الزام به تنظیم سند .. امسال رای دادگاهم در تجدید نظر تایید و در مرحله اجرای احکام یکی را گرفتم و دیگری را فروشنده و همان املاکی که من فروخته بود به ایشان هم فروختن، که بنده در سال 97 چندین بار بهش گفتم این دو آپارتمان مال منه و دیگری را به کسی دیگر قبل از من فروخته، ولی این اقا گفت نه آپارتمان من با تو یکی نیست ولی در خفا با فروشنده دست به یکی بودن. حالا من باید از آن شخص هم شکایت کنم، از بنگاهی و فروشنده کیفری شکایت کردم، حالا خریدار دوم رفته به دادخواست بررسی ضمائم از حیث شرایط قانونی و بررسی آنرا داده. چکار کنم. ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
دادخواست بررسی ضمایم از حیث.... نداریم.
ضرورتی به شکایت از ایشان وجود ندارد چه آنکه شما باید تبانی بین خریدار دوم و فروشنده را ثابت کنید تا

یک وکیل

سلام بایدبررسی شودباشماره 09128986575 تماس بگیرید