مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب از شرکت سهامی خاص

با سلام و عرض احترام به همه وکلای عزیز.
یک شرکت سهامی خاص به ما بدهکار است و مبلغ 700 میلیون محکوم شده است ( در مرحله اجرای احکام است). اما شرکت اموالی ندارد. (در اصل یک شرکت کلاهبرداری است) و با سفته کار می کند. در صورت اقدام به ورشکستگی، سهامداران و مدیران شرکت تا چه اندازه مسئول پرداخت بدهی خواهند شد؟
آیا به اندازه سرمایه اسمی که در شرکت آورده اند، مسئول هستند، یا کلیه مبلغ بین سهامداران به میزان سهم تقسیم می شود؟

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام شرکت سهامی خاص به اندازه سرمایه اسمی مدیون هستند