مشاوره حقوقی رایگان - تعیین محل سکونت

سلام. حدوده 4 ماه هست نامزد هستم. در عقد دائم میخواهیم بعد از یک ماه مستقل بشیم و بریم سر خونه و زندگی خودمون. ولی پدر نامزدم میگه من جایی رو که شما صلاح دیدید، صلاح نمیدونم. آیا پدر زن من حق دخالت در تعیین محل سکونت رو داره یا نه؟

پاسخ ها :

معصومه منصوری

معصومه منصوری :

استان :

با سلام خیر شما باید مسکن در حد شان همسر و بضاعت مالی خودتان و همچنین اثاث البیت تهیه نمایید و مستقل شوید