مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اقامتگاه زوجین

زنی که اقامتگاه او در خانه پدرش در شهرستان مثلا قائمشهر بوده با مردی که مقیم قم تصمیم به ازدواج میگیرند در شرایط ضمن عقد زوجین شرط میشود تا درباره تعیین اقامتگاه مستقل زن اند و یک هفته پس از عقد نشستی تشکیل دهند تا در این باره صحبت کنند اکنون یکسال از انعقاد عقد گذشته اما زوج راضی به تشکیل جلسه و انجام توافقی که در سند رسمی داشته اند نیست زن راضی به رفتن به قم نیست و مرد اصرار به زندگی اندو در قم دارد اما زن استنکاف شوهر را بمنزله قبول تلقی کرده و با توجه به سند رسمی ازدواج مدعیست که اقامتگاهش شهرستان قائمشهره دعوای اند. قانونا حق با کیه و این جریان چه حکمی داره براشون

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

قبل از عقد می‌بایست تصمیم میگرفتن. در حال حاضر باتوجه به عقدی که صورت گرفته اقامت گاه شوهر محل اقامت میباشد