مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت سربازی

سلام. من برای بار دوم از خدمت فرار کردم. دوباره بعد ده ماه فرار کردم. به خاطر مشکل اعصاب دارو مصرف میکنم. قبل از فرار دو بار در بیمارستان 505 بستری شدم که برگ استشهاد دادن برای معافیت که پادگان باید پر میکرد. به خاطر این که نمیتونستم برگردم پادگان بعد ترخیص فرار کردم. اگر بازداشت کردن، جریمه چی هست و اگر خودم رو معرفی کنم میتونم معاف بشم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

فرار از خدمت جرمی است که در دادگاه نظامی رسیدگی میشه و مجازات حبس داره البته ممکن است تبدیل به جزای نقدی بشه با مشاوره میتونم توضیحات کامل تری بدم بهت