مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت سربازی

با عرض سلام و خسته نباشید. من بیست و شیش ساله و متاهل هستم. بیست و هشت ماه در سال 92 خدمت کردم. چهار ماه غیبت کردم و به مدت پنج سال هست که فرار کردم و الان میخوام به خدمت برم. میخواستم ببینم که جریمه و زندان و کلا شرایط آن چطور است؟ پایان خدمت رو به من می دهند؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

جرم نظامی محسوب میشه و در دادگاه نظامی باید بررسی بشه و زندان هم داره ولی معمولا جریمه نقدی میکنن