مشاوره حقوقی رایگان - توهین و هتک حرمت در فضای مجازی

با سلام و احترام. مدتی پیش به دلیل اطلاع رسانی اینجانب به استاد درسی از جهت تقلب و تشکیل گروه تقلب در واتساپ توسط چندین نفر از دانشجویان و متوجه شدن ایشان، در گروهی در فضای مجازی( گروه تلگرامی) که اینجانب نیز عضو بودم، این دانشجویان اقدام به فحاشی و توهین های بسیار زشت ناموسی به اینجانب نمودند و موجب هتک حرمت اینجانب در بین بقیه دانشجویان گردیدند. حتی عده ای نیز که موضوع به آن ها ربطی نداشت از این فرصت استفاده و در گروه به من توهین مینمودند. تمامی پیام هایشان را ذخیره کرده ام و اسکرین هایشان را موجود دارم. در انتها نیز حتی اکانت من را در گروه تلگرامی منشن نمودند و توهین ها را نسبت می دادند. میخواستم جویا شوم که چگونه میتوانم جهت شکایت اقدام نمایم و آیا این پیام ها و اسکرین ها سند قاطعی بر قاضی محترم می باشند و قابل اثبات است یا خیر؟ علی الخصوص که تعدادی دیلیت اکانت نموده و همچنین در توهین ها نام من را نمی بردند ولی اشاره به من ( کسی که اطلاع رسانی کرده) داشتند و یک طور غیر مستقیم در گروه توهین های رکیک نسبت میدادند و در پشت سر نام من را بردند و موجب هتک حرمت من گردیدند.
با تشکر فراوان از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قابل شکایت و پیگیری هست با شکایت از طریق دفتر خدمات قضایی و ارجع به فتا و گواهی گواهان
برای توضیح مفصل تر و مشاوره در اینخصوص میتونید تماس بگیرید