مشاوره حقوقی رایگان - شکایت توهین در فضای مجازی

سلام . بنده در اینستاگرام به صورت اشتباهی به یک خانمی دو تا ویدیو از حرم امام حسین فرستادم ایشون بلاک کرد من هم چون فهمیدم اشتباه کردم با پیج دیگه ای پیام دادم که عذر میخوام اشتباه شده و این ها بنده هم داشتم توضیح میدادم چی شده بلاک کردن قبل بلاک کردن هم گفتن فک کردید همه مثل دخترای دورتون هستند بلاک کرد. بنده واقعا ناراحت شدم با پیج دیگری پیام دادم که شعور شخصیت داشته باشید ندارید و این نونور بودن رو کنار بزارید یاعلی خدافظ . ایشون هم گفت با همین توهینت میرم دادگاه ازت شکایت میکنم .
بنده هم اون پیج آخری رو دی اکتیو کلا کردم . خواستم بدونم می‌توانند شکایت کنند ؟
چون واقعا حوصله این چیزها ندارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان شکایت وجود دارد تشخیص با مرجع محترم قضایی است