مشاوره حقوقی رایگان - شکستن حکم دادگاه

با سلام خدمت وکلای عزیز.
ببخشید مشکلی داشتم گفتم شما هم نظر بدهید شاید با نظر شما مشکل یک انسان حل شود.
1- در سال 95 شخصی از بنده شکایت نمود.
2- شکایت نامبرد از بنده مطالبه چک بود که توسط شخص دیگری صادر شده . ایشون با طرح شکایت با استفاده از بیع نامه عادی مجعول بنده را ضامن چک قرار داده.
3- قاضی رای به صورت تضامنی به محکومیت من داده. من نه صادر کننده چک بودم نه پشت چک را امضا کردم که قاضی استناد کرده به بیع نامه مجعول.
4- بنده با طرح شکایت در دادگاه کیفری در خصوص بیع نامه جعلی است نامبره را محکوم و در دادگاه تجدید نظر محکوم شد.
5- بعد از رای دادگاه کیفری، بنده در دادگاه حقوقی اعاده دادرسی دادم.
6- نامبرده بعد از محکومیت دادگاه کیفری رفته در شعبه دادگاه دیگری اثبات معامله شفاهی داده.
7- حالا قاضی آمده بند 19 توقف دادرسی تا معلوم شدن اثبات معامله داده.
چطور می شود حکم اولیه قاضی مطالبه چک که غیر قانونی صادر کرده بشکنیم؟ -حکم اعاده دادرسی را متوقف کرده چون آن طرف رفته دادگاه دیگری اثباط شکایت کرده آیا قانونی است؟
ممنون میشم جواب من رو بدید و چگونه بتوانم رای دادگاه را بشکنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مشکل شما باید حضوری مطرح شود تا اسناد ومدارکتان را مطالعه کنم